Jeg kan også have en l….dag

Mange tror at jeg er et evigt glad menneske med ingen problemer. Det er måske også det glansbillede du kan få, hvis du ser på min Facebook-profil eller Instagram. Men sådan er mit liv ikke. Jeg har, ligesom alle andre, dage, hvor jeg har lyst til at trække dynen over hovedet og vende mig om på den anden side. Hvor jeg har svært ved at se det positive i livet. Fordi jeg har sovet dårligt og mangler søvn. Eller fordi jeg har mega mange smerter i min skulder. Eller fordi det kan være svært at se omverdenen i øjnene – jeg har måske begået en kæmpe-brøler. Dage hvor mundvigene vender mere nedad end opad. Det er nemlig også mit liv.

Men for mange år siden, den gang jeg begyndte at bevæge mig rundt på sociale medier, besluttede jeg at jeg ikke ville lægge noget om, som jeg senere kunne fortryde eller ikke ville stå ved, at jeg har skrevet. Jeg kunne jo komme til at skælde ud, uretmæssigt, på en eller anden.

Min beslutning har ændret sig – til det positive.

Den beslutning har jeg faktisk stået ved lige siden. Men min overvejelser om, hvorfor jeg kun lægger det positive op – den har ændre sig. Jeg bliver ofte i dårligt humør, når jeg kigger på min væg på Facebook. Der er så meget negativitet og dårligdom. Jeg er ikke bange for at begå en fejl – ikke længere. Men jeg vil hellere fortælle den gode historie – frem for den dårlige.

Og den gode historie behøver ikke være noget stor. Det er de små ting i livet, som skaber de største glæder. Det er i hvert fald min erfaring.

Kvinde og havet
Lad os være positive sammen

Og de små ting kan være mange. Børnene som klare sig godt, en kaffepause i en hektisk hverdag, 3 timers togtur, hvor jeg kan læse en god bog.  Eller bare en dejlig tur i skoven på en kold og klar dag.

Min opfordring til dig er at begynde at gå på opdagelse i din hverdag. Find de små glæder og del dem med os andre. Så bliver glæden mangedoblet. For vi andre glæder os også på dine vegne.

 

God fornøjelse med skattejagten på positive hverdagsting.

Dorte